Tottenham Hotspur terug naar de tweede plaats in Premier League

Tottenham Hotspur verhuisde naar de tweede plaats in de Premier League-tafel met een 3-0 overwinning op Cardiff City. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Harry Kane opende de score toen de poging van Sean Morrison om in de derde minuut toevallig de speelman zijn knie te verlaten. Negen minuten later verzamelde Christian Eriksen het midden van Son Heung-min en vond de linkerbenedenhoek van het net. Je kunt ook voetbalshirts Tottenham Hotspur 2018/19 kopen om je steun te betuigen.

Zoon voegde Spurs 'derde toe met 26 minuten weg, schietend over Neil Etheridge en in dezelfde hoek van de pas van Kane. Cardiffs beste kansen op de wedstrijd vielen in de handen van Junior Hoilett, maar hij kon zijn kopbal maar recht op Hugo Lloris zetten.

Spurs heeft nu 48 punten, een meer dan de derde geplaatste Manchester City die donderdag de leiders van de competitie Liverpool organiseert.