PSG-sponsor QNB kondigt Neymar aan als wereldwijde merkambassadeur

Onlangs heeft de Qatar National Bank (QNB) officieel aangekondigd dat de Braziliaanse ster Neymar hun wereldwijde ambassadeur is geworden. Volgens zijn twitter is Neymar zelf redelijk tevreden en tevreden over deze onderneming. Paris Saint-Germain tenue 2018/19 goedkoop te koop online shop.

Qatar National Bank is de grootste bank in Qatar en de grootste financiële instelling in het Midden-Oosten en Afrika. Het is ook de grootste aandeelhouder en hoofdsponsor van Paris Saint-Germain. Het goedkeuringscontract ondertekend door Neymar heeft ongetwijfeld het recente gerucht gebroken over zijn terugkeer naar Barcelona. Media zijn van mening dat dit contract zijn relatie met PSG heeft geconsolideerd. U kunt ook Neymar tenue kopen in onze winkel.

Vermeldenswaardig is dat Neymar nu in totaal 35 contracten voor merkbevestiging heeft, waaronder deze. Een aantal van dergelijke uitspraken (35 in totaal) is eigenlijk vrij zeldzaam in de voetbalwereld. Deze merken bevinden zich op verschillende gebieden, zoals kleding, dranken, videogames, huishoudelijke apparaten enzovoort. goedkope voetbalshirts met hoge kwaliteit!