Manchester City tekent een nieuwe zesjarige overeenkomst met Phil Foden

Phil Foden, het wonderkind van Manchester City, zal maandag een nieuw zesjarig contract met de Premier League-kampioenen op papier zetten. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

De Engelse Under-21 middenvelder was aan het einde van het volgende seizoen contractvrij, maar zijn nieuwe deal zal hem binden tot het Etihad Stadium tot juni 2024. Je kunt ook Manchester City tenue 2018/19 goedkoop kopen in onze winkel.

Alom beschouwd als een van de meest opwindende jonge vooruitzichten van het land, was Foden verbonden met Parijs St-German, Borussia Dortmund en RB Leipzig onder een aantal andere clubs, maar de 18-jarige was niet van plan zijn jeugdclub te verlaten en is vastbesloten om een ​​vaste plaats in het eerste elftal vast te houden onder Pep Guardiola. voetbaltenue Manchester City kind met hoge kwaliteit!

Gesprekken over de nieuwe deal werden binnen enkele weken opgelost en City kon het nieuws maandag aankondigen. Foden heeft dit seizoen 13 optredens gemaakt voor City, maar hij moet nog een Premier League-wedstrijd voor de club starten.