Antoine Griezmann scoorde meer doelpunten in de Champions League dan in LaLiga Santander

Antoine Griezmann scoorde zijn vierde doelpunt in de Champions League-campagne 2018/19 deze woensdagavond, toen zijn 24e minuten durende staking Atletico Madrid met 2-0 opvoerde tegen Monaco. Atletico Madrid tenue 2018/19 goedkoop te koop online shop.

Madrid staat 2-0 tegen Monaco. Na ook twee doelpunten te hebben gescoord tegen Club Brugge en nog een tegen Borussia Dortmund, heeft de Fransman nu officieel meer doelpunten in de Champions League dan in LaLiga Santander. Je kunt Griezmann tenue ook kopen om je steun te tonen.

De aanvaller kwam in deze wedstrijd met drie binnenlandse goals onder zijn riem, die hij scoorde tegen Rayo Vallecano, Huesca en Leganes. voetbalshirts kopen met hoge kwaliteit!

Nu, dankzij een geweldig stuk van Angel Correa, maakt Griezmann naam in de Europese competitie. Naast zijn vier goals assisteerde hij ook Diego Costa's doelpunt tegen Monaco in september.

Van de vijf wedstrijden die Atletico Madrid tot nu toe gespeeld heeft in de Champions League, is de Fransman nu direct betrokken bij vijf doelpunten.