Tottenham-ster Harry Kane jaagt Londense derbyrecord na

In-form Harry Kane zal zich richten op het record van een Arsenal-legende wanneer zijn team van Tottenham Hotspur naar de Gunners reist. Kane breidde zijn opmerkelijke record in Londense derbies uit met een staking in Spurs '3-1 overwinning op Chelsea afgelopen weekend. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Dat is hem de zesde plaats op de all-time Premier League-tafel voor totaalscores gescoord in de Londense derbies naast de voormalige Arsenal-schipper Robin van Persie en de achterlopende Gunnerslegende Thierry Henry, die de leiding neemt met 43. Je kunt ook Tottenham Hotspur tenue 2018/19 goedkoop goedkoop om uw steun te betuigen.

Frank Lampard, Teddy Sheringham, Jermain Defoe en Ian Wright staan ​​op de lijst. Kane heeft echter de op één na beste goals per spelrecord op die lijst, met Henry opnieuw bovenaan de stapel. voetbaltenue Tottenham Hotspur kind met hoge kwaliteit!

Kane heeft zes doelpunten in zijn laatste zeven wedstrijden voor club en land en Arsenal weet hoe gevaarlijk hij kan zijn. De Spurs-aas heeft zeven doelpunten gescoord in acht optredens tegen Arsenal en zal wanhopig zijn om een ​​ander Londens derby-doel te bereiken tegen de grootste rivalen van zijn kant.