James Rodriguez hoopt terug te keren naar Real Madrid

De toekomst van James Rodriguez wordt volgende zomer beslist door Bayern München, en Real Madrid zal geen deel hebben aan die beslissing. En evenmin zullen de vier clubs die geïnteresseerd zijn in het ondertekenen van hem: Manchester United, Milaan, Juventus en Barcelona. goedkope voetbalshirts te koop online shop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Volgens berichten in de Duitse media is de Colombiaanse international om een aantal redenen niet meer gelukkig in München. Hij is naar verluidt niet aangepast aan de nieuwe coach Niko Kovac of zijn stijl van voetbal en er wordt begrepen dat hij de voormalige coach Jupp Heynckes mist. Je kunt ook Bayern München tenue 2018/19 goedkoop kopen om je steun te betuigen.

Bovendien heeft hij tot nu toe niet het beste seizoen gehad vanwege een blessure. En met de situatie sterk veranderd bij de Duitse club, zou de nummer één voorkeur van James nu een terugkeer zijn naar Madrid. voetbaltenue Bayern München kind met hoge kwaliteit!

Bayern München Voetbaltenue Kind 2018-19 Thuisshirt