Paul Pogba ontkende hij zou overdragen aan Juventus

Paul Pogba heeft een terugkeer naar Juventus uitgesloten en herhaalde zijn verbintenis met Manchester United door de club te beschrijven als zijn 'thuis'. goedkope voetbalshirts te koop online shop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

De afgelopen maanden waren er vraagtekens over de Verenigde toekomst van Pogba na verschillende mislukkingen met manager Jose Mourinho. De middenvelder is gekoppeld aan een terugkeer naar Juventus, maar Pogba zei dat zijn stint met de Bianconeri eerder op een "vakantie" leek dan op wat voor lange termijn dan ook. U kunt ook Manchester United tenue 2018/19 goedkoop kopen in onze winkel.

Pogba zei: "Toen ik terugkwam in United, was het het beste gevoel ooit. Ik kwam terug naar huis, ik droomde er altijd van om voor United te spelen, om veel games te hebben en doelpunten te scoren. Ik kwam net terug naar huis, het was alsof ik dat niet deed ik ga echt weg - ik ging gewoon op vakantie. Het was een geweldig gevoel om terug naar huis te komen. " Pogba tenue met hoge kwaliteit!

Manchester United Voetbaltenue Kind 2018-19 Paul Pogba 6 Thuisshirt