Benzema scoort twee keer om Real Madrid met 5-0 te helpen Viktoria Plzen te verslaan

Karim Benzema's eerste helft brace stuwde Real Madrid naar een 5-0 gesel van Viktoria Plzen in de Champions League, waardoor de houders een overwinning behaalden van de laatste 16 na een derde rechte overwinning onder Santiago Solari. Real Madrid tenue 2018/19 goedkoop te koop online shop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Voormalig Real midfielder Solari nam het van de ontslagen Julen Lopetegui als interim-coach op 29 oktober over en heeft nu 11 keer zijn partijscore gezien zonder antwoord na winst op Melilla en Real Valladolid. Je kunt ook voetbaltenue Real Madrid kind kopen om je steun te tonen.

"Ik denk dat we vandaag een erg mooie wedstrijd hebben gespeeld, we hebben prachtige goals gescoord", vertelde Solari aan verslaggevers. "Een 5-0 overwinning in de Champions League - daar kan ik alleen maar blij mee zijn."

Solari verwierp vragen over zijn mogelijke toekomst als hoofdcoach van Real. "Ik denk alleen maar aan het volgende spel: voetbal gaat over het heden en het is de volgende game die ertoe doet." hij zei.

Real Madrid Voetbaltenue Kind 2018-19 Karim Benzema 9 Thuisshirt