Kevin De Bruyne: Champions League rivalen op hun hoede voor Manchester City

Kevin De Bruyne is van mening dat de Europese top van Europa op zijn hoede is voor de dreiging van Manchester City in de Champions League dit seizoen. Manchester City tenue 2018/19 goedkoop te koop online shop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

De Premier League-kampioenen onderstreepten hun vroege status als een van de favorieten van de Champions League met een verpletterende 3-0 overwinning op Shakhtar Donetsk in Oekraïne op dinsdag.

Nummer 17 De Bruyne tenue eigenaar zei: "Ik denk dat zij [andere clubs] hoe dan ook op ons hoede zijn. We verloren tegen Lyon dus het was belangrijk om te herstellen en nu willen we de eerste zijn in de groep. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan en we hebben nog steeds werk te doen. "

De wedstrijd was zijn eerste start van het seizoen na twee maanden uit met een knieblessure, en De Bruyne zei: "Ik heb hard gewerkt om zo snel mogelijk terug te komen en dan probeer je terug te komen met het ritme van het team. Het ging goed met de blessure, er waren niet veel complicaties, ik heb hard gewerkt om terug te zijn en ik ben blij om hier te zijn. "

Manchester City Voetbaltenue Kind 2018-19 De Bruyne 17 Thuisshirt