PSG verlengde perfect Ligue 1 start met 10e opeenvolgende overwinning

Paris Saint Germain deelde een 5-0-dreun uit tegen Amiens, want zij breidden hun perfecte Ligue 1-start uit met hun 10e opeenvolgende overwinning van het seizoen. goedkope voetbalshirts te koop online shop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

PSG is acht punten vrij aan de top van de tafel en noemde Neymar zelfs niet in hun team. Kylian Mbappe maakte het dit seizoen 11 doelpunten in negen wedstrijden met de vierde van de nacht. Je kunt Paris Saint Germain tenue 2018/19 goedkoop ook kopen om je steun te betuigen.

Geen team in de Franse geschiedenis scoorde na 10 wedstrijden meer doelpunten dan PSG 37. Saint-Etienne sloeg ook 37 in de eerste 10 wedstrijden van het seizoen 1969-70, toen ze de competitie met 11 punten wonnen. voetbaltenue Paris Saint Germain kind met hoge kwaliteit!

Slechts één team heeft vanaf het begin van een seizoen in een van Europa's top vijf leagues een langere winning streak gehad - Tottenham Hotspur in de Engelse topvlucht in 1960-61 (11 wedstrijden vanaf het begin van het seizoen).

Paris Saint Germain PSG Voetbaltenue Kind 2018-19 Thuisshirt