Luka Modric kiest Griezmann voor de prijs Ballon D'Or

Met verschillende internationale spelers uit Frankrijk op de shortlist voor de Ballon d'Or-prijs 2018, heeft Real Madrid-superster Luka Modric onthuld dat hij de nummer 7 Atletico Madrid tenue 2018/19 goedkoop eigenaar Antoine Griezmann zal kiezen voor Kylian Mbappe voor de prijs.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Franse sterren Griezmann, Mbappe, Raphael Varane, N'Golo Kante, Paul Pogba en Hugo Loris werden allemaal genoemd op de laatste 30-man shortlist, net als Karim Benzema, die geen deel uitmaakte van Les Bleus '2018 FIFA Wereldbeker-winnende squad. Griezmann tenue te koop online shop.

Velen geloven dat Griezmann, Mbappe en Varane de favorieten zijn van de Franse spelers om de prijs te winnen, en Modric kiest voor de Atlético Madrid-man.

Modric zei: "Ik zou Antoine Griezmann in de pole position plaatsen, in termen van de drie Fransen, voor alles wat hij dit jaar heeft bereikt." Mbappe is een buitengewoon talent, een prachtige belofte voor de toekomst, maar die al een geweldig niveau heeft getoond. Hij is echt speciaal. ' voetbaltenue Atletico Madrid kind met hoge kwaliteit!

Atletico Madrid Voetbaltenue Kind 2018-19 Antoine Griezmann 7 Thuisshirt