Bayern München om te strijden Manchester United voor Zinedine Zidane

Bayern München kon Manchester United wedijveren met Zinedine Zidane als ze Niko Kovac wilden vervangen na een slechte start van het seizoen. goedkope voetbalshirts te koop online shop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

De Bundesliga-kampioenen kwijnen weg in de zesde plaats na de opening van zeven wedstrijden en Kovac, die pas in de zomer arriveerde vanuit Eintrackt Frankfurt, staat onder druk om snel dingen om te draaien. Je kunt ook Bayern München tenue 2018/19 goedkoop kopen om je steun te betuigen.

Zidane is de eerste naam die opduikt voor alle potentiële topbanen die binnenkort beschikbaar zouden kunnen worden, aangezien hij momenteel geen werk meer heeft nadat hij ervoor gekozen heeft Real Madrid in de zomer te verlaten. voetbaltenue Bayern München kind met hoge kwaliteit!

Hij begeleidde Real Madrid naar een derde opeenvolgende Champions League-titel met overwinning op Liverpool in Kiev, maar hij kan nog kiezen om af te wachten hoe de situatie in Manchester United zich uitspeelt met José Mourinho die nog steeds onder zware controle staat.

Bundesliga Voetbalshirts Bayern München 2018-19 Thuisshirt