Barcelona heeft 2018-2019 nieuwe derde voetbalshirts gelanceerd

Barcelona heeft zijn nieuwe roze derde set onthuld voor het seizoen 2018-19. De nieuwe trui is een eerbetoon aan de stad Barcelona en heeft een dynamisch vleugelontwerp geïnspireerd op een van de beroemdste straten, de Avinguda Diagonal. voetbalshirts kopen online winkel.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

De Barcelona 18-19 derde set is overwegend perzik (lichtroze) met een dunne vleugel van linksboven naar rechtsonder in een iets donkerdere, meer verzadigde tint van de kleur. Het Rakuten-logo op het derde shirt van Barcelona 2018-2019 is wit, wat niet ideaal is voor leesbaarheid, maar het helpt het ontwerp gestroomlijnd te houden. Je kunt Barcelona tenue 2018/19 goedkoop kopen om je steun te betuigen.

Barcelona heeft een bemoedigende start gemaakt aan het seizoen dat hen tot nu toe alle drie hun La Liga-wedstrijden heeft doen winnen en ze zullen proberen die run te verlengen als ze zaterdag tegen Real Sociedad aankomen. voetbaltenue Barcelona kind met hoge kwaliteit!