Manchester United bevestigde Fred neemt nummer 17 voetbalshirts

Manchester United fans werden getrakteerd op een eerste glimp van de zomer ondertekenen van Fred nadat hij deelnam aan training op donderdag in Los Angeles - en hij heeft eindelijk een shirt nummer toegewezen gekregen. voetbalshirts kopen online winkel.

De Braziliaan voltooide een verhuizing van £ 52 miljoen naar Old Trafford kort voor de start van de World Cup en stak na een vakantie van drie weken naar LA om voor de eerste keer contact te maken met zijn nieuwe teamgenoten. Als u de fans van Manchester United bent, kunt u ook Manchester United tenue 2018 goedkoop kopen in onze winkel.

Fred heeft nog steeds een tekort aan wedstrijdfitness en lijdt aan jetlag, dus nam alleen deel aan een individuele training met het hoofd van kracht en conditionering Gary Walker.

Fred's aankomst in LA betekent dat hij eindelijk een shirtnummer kreeg, dat de nr. 17 in bezit had die eerder door Daley Blind was gedragen voordat hij vorige week terugkeerde naar de voormalige club Ajax. voetbaltenue Manchester United kind met hoge kwaliteit!