Belgische spelers kunnen niet wachten om Brazilië onder ogen te zien

België heeft nog nooit een groot toernooi gewonnen, maar heeft vier overwinningen behaald in vier wedstrijden in Rusland, terwijl Brazilië drie overwinningen behaalt als wereldkampioen voor de zesde keer. Je kunt ook goedkope WK 2018 voetbalshirts kopen om je steun aan je favoriete team te tonen.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Die dramatische overwinning, toen de Rode Duivels in 25 minuten drie doelpunten scoorden, heeft geleid tot een debat dat de gouden generatie van België op het punt staat te leveren.

Martinez's ploeg bestaat uit verdediger Vincent Kompany, doelman Thibaut Courtois, middenvelder Kevin de Bruyne en forward Eden Hazard, die de Premier League acht keer tussen hen heeft gewonnen. België tenue WK 2018 te koop online shop.

Ondanks het ontbreken van het Belgische toernooisucces, zei Martinez dat zijn spelers "niet kunnen wachten" om in Kazan het hoofd te bieden aan Brazilië. Martinez zei: "Er is iets speciaals in deze ploeg, geen twijfel mogelijk, de tekenen zijn positief en het is echt een verlangen om op het voetbalveld te zijn." We kunnen niet wachten, ik voel dat we er zo klaar voor zijn als we kunnen zijn. In de afgelopen twee jaar hebben we gewerkt aan dit moment. " België tenue kind met hoge kwaliteit!

Goedkope Voetbaltenues België Elftal WK 2018 Thuisshirt