Barcelona nieuwe uitshirt voor seizoen 2018-2019 losgelaten

La Liga reuzen Barcelona hebben officieel hun nieuwe goedkope voetbalshirts voor volgend seizoen onthuld, en het is een ander fel geel nummer dat een aantal gelukkige herinneringen zal oproepen.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Geïnspireerd door het heldere volt-away-shirt uit het gedenkwaardige 2005/06-seizoen, viert het nieuwe ontwerp een campagne waarbij de club zowel La Liga als de Supercopa de España won, evenals de Champions League. Een van de meest opwindende en elektrische generaties uit de roemruchte geschiedenis van Barcelona, een eigenschap die even goed past bij de even elektrische esthetiek. Barcelona tenue 2018 goedkoop te koop online shop.

Het gewaagde ontwerp is net zo herkenbaar geworden als de beroemde rode en blauwe strepen van het thuisshirt. De shorts en sokken komen ook in Volt, onderbroken door flitsen van Barça rood en blauw om een look af te maken die overal op het veld lijkt te zijn. U kunt ook voetbaltenue Barcelona kind kopen in onze winkel.