Argentinië WK 2018 shirt lettertype is anders dan andere Adidas Voetbalshirts

Als je Argentijnse fans bent, heb je misschien gemerkt dat het lettertype van Argentinië er anders uitziet dan de lettertypen die Duitsland, België en andere door Adidas gesponsorde landen gebruiken. Goedkope WK 2018 voetbalshirts te koop online shop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Het lettertype dat Argentinië gebruikt in het WK van 2018 is langgerekt dan het standaard Adidas 2018 Wereldbeker-lettertype. De hoogte van de letters is niet het enige verschil van het Argentinië 2018 WK-kit-lettertype. Het tweede verschil is het uiterlijk van de apostrof. Je kunt Argentinië tenue WK 2018 ook kopen om je steun te betuigen.

Dus al met al lijkt het erop dat Argentinië het lettertype van Adidas heeft ontvangen en de apostrof zelf heeft toegevoegd. Tijdens het proces is de hoogte van de letters veranderd - de nummers hebben dezelfde afmetingen als het standaard Adidas 2018 World Cup jersey-lettertype. Afgezien van dat, alle elementen van het Argentijnse lettertype en het lettertype dat Adidas gebruikt voor al hun WK-kits zijn hetzelfde. U kunt ook Argentinië tenue kind kopen in onze winkel.

Goedkope Voetbaltenues Argentinië Elftal WK 2018 Uitshirt