Goedkope voetbalshirts Toni Kroos Duitsland WK 2018 hier kopen!

Toni Kroos bekritiseerde voormalige internationals en experts omdat ze de boot in de titelverdediger hadden gestopt na hun wankele start in de World Cup. Goedkope WK 2018 voetbalshirts te koop online shop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

De verbluffende vrije trap van Kroos, die vijf minuten na het begin van de wedstrijd in Sochi plaatshad, bezegelde een 2-1 overwinning om de in Duitsland aanvallende verwachtingen na de nederlaag tegen Mexico in leven te houden in hun openingswedstrijd voor groep F.

Na de dramatische overwinning op zaterdag sloot Kroos degenen die de ploeg van Joachim Loew zwaar hadden bekritiseerd na hun treurige eerste helft tegen Mexico. U kunt ook Duitsland tenue WK 2018 om uw steun te tonen.

De middenvelder van Real Madrid zei: "Veel mensen zouden blij zijn geweest als we waren uitgegaan. Iedereen die spreekt, die experts en iedereen die erover schrijft, kan het gevoel hebben dat ze dingen hebben aangepakt, maar het geeft me het gevoel dat het leuker is om te analyseren of te praten of slecht over ons te schrijven. "Je kunt ook Duitsland tenue kind kopen in onze winkel.

Duitsland Elftal Voetbaltenue Kind WK 2018 Toni Kroos 8 Thuisshirt