PSG-superster Neymars wonderdoel helpt Brazilië om Kroatië te laten zinken

Dit is de aanblik die elke Braziliaanse fan wilde zien voor het WK - Neymar is terug en scoort. Na 98 dagen aan de zijlijn maakte de Paris Saint Germain-superster nummer 10 van de goedkope voetbalshirts eigenaar zijn terugkeer uit de blessure als een vervanger van de tweede helft voor Brazilië toen ze Kroatië speelden.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Vierentwintig minuten na zijn terugkeer pakte hij de bal aan de linkerkant van de doos, dreven langs twee verdedigers en gooide de bal in de achterkant van het net. Het was zijn 54e doelpunt in 83 optredens voor Brazilië - een achter Romario die de derde plaats behaalde in de lijst met allerbeste Braziliaanse doelpuntenmakers. Paris Saint Germain tenue 2018 goedkoop te koop online shop.

De Paris St Germain-speler, 's werelds duurste speler, is sinds 25 februari geblesseerd toen hij een middenvoetsbeentje brak en zijn enkel verstuikte in een Liga 1-wedstrijd tegen Marseille. U kunt ook Neymar tenue kopen in onze winkel.

Goedkope Voetbaltenues Brazilië Elftal WK 2018 Neymar JR 10 Thuisshirt