Barcelona nieuwe thuis voetbaltenue voor seizoen 2018-19

Barcelona hebben hun nieuwe voetbalshirts kopen voor het seizoen 2018-19 onthuld. De Liga-kampioenen, die de titel al voor hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Real Sociedad hebben ingepakt, hebben de details vrijgegeven van de nieuwe strip tijdens een evenement in de Olympische zwembaden op de Montjuic-heuvel.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

De trui heeft de iconische blauwe en granaatkleurige strepen, met het shirt ontworpen om de 10 districten van de stad Barcelona te verenigen. Barcelona tenue 2018 goedkoop te koop online shop.

Ernesto Valverde's kant droeg de kit voor de eerste keer in de zondagse Liga finale tegen Sociedad, die ook de laatste game van Andres Iniesta zal markeren als Barca-speler.

Barca zal dit seizoen zeker negen punten behalen voor de tweede plaats in La Liga, met zowel Atletico Madrid als Real in staat om als finalist af te ronden voorafgaand aan hun laatste wedstrijden van de campagne op zaterdag. U kunt ook voetbaltenue Barcelona kind kopen in onze winkel.