Chelsea nieuwe thuis voetbalshirts voor 2018-19 seizoen uitgebracht

Chelsea heeft hun nieuwe thuistrui uitgebracht voor het aankomende Premier League-seizoen, met rode en witte strepen langs de blauwe goedkope voetbalshirts.

Als aanvulling op het blauw en witte shirt, bevat het 2018-2019-shirt van Chelsea een behoorlijk beetje rood in de vorm van taps toelopende strepen die van de randen naar het midden lopen, zowel aan de voor- als achterkant. Ze worden afgewisseld met soortgelijke witte strepen om een ​​unieke look te creëren, anders dan de club ooit heeft gedragen - hoewel het over het algemeen is geïnspireerd op enkele van de klassieke Chelsea-shirts uit de jaren 80 en 90. Chelsea tenue 2018 goedkoop te koop online shop.

De grafische afbeelding van de innerlijke trots, geplaatst op de binnenkant van het nieuwe Chelsea-thuisshirt, wordt geleverd met een 'Blue is the Colour'-schrift, de openingszin van het Chelsea-volkslied. De shorts en sokken van de Chelsea 18-19 Nike-huisset zijn blauw en wit, respectievelijk, met de laatste met blauwe en rode bies. voetbaltenue Chelsea kind te koop online shop.