goedkope voetbalshirts Mario Gotze shirt Duitsland/Borussia Dortmund 2018 online kopen

De middenvelder van Borussia Dortmund, Mario Gotze, is van mening dat hij een plaats verdient in het Duitse WK-squadron. voetbalshirts kopen online winkel.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Gotze scoorde het WK-winnende doelpunt in de finale van 2014 tegen Argentinië, maar heeft sindsdien worstelt met vorm en blessures bij zowel Bayern München en Dortmund. Hij was vorig jaar voor het eerst in een jaar teruggekeerd naar de Duitse ploeg en werd toen niet gepickt voor de maart-vriendschappelijke wedstrijden tegen Spanje en Brazilië. U kunt ook Duitsland tenue WK 2018 om uw steun voor hen te tonen.

Hij verloor zijn plaats in het Dortmund-team na het 6-0-geselen in Bayern München in maart, maar keerde terug naar een centrale middenveldrol naast Marco Reus. Gotze zei: "Ik geloof dat ik deel zal uitmaken van het WK omdat ik een bepaalde kwaliteit kan leveren, een duidelijk teken dat ik harder moet vechten en mijn spel moet opvoeren." Duitsland tenue kind te koop met hoge kwaliteit!

Duitsland Elftal Voetbaltenue Kind WK 2018 Thuisshirt