Real Madrid schakelde Bayern München uit en bereikte de Champions League-finale

Voor het derde opeenvolgende jaar gaat Real Madrid naar de Champions League-finale. Dinsdag noteerde Real Bayern München met 2-2 in hun halve finale tweede etappe om met 4-3 op te klimmen naar de finale later deze maand, waar ze Liverpool of Roma zullen spelen die woensdag hun tweede been zullen spelen. Je kunt goedkope voetbalshirts ook kopen in onze shop.

De Duitsers, die nu zijn geslagen in de halve finale van de Champions League in vier van de afgelopen vijf seizoenen, drongen onder druk tot het einde maar konden hun hoop op een hoge tonen niet in stand houden. Door vorige week met succes de 2-1 overwinning van de eerste etappe te verdedigen, bleef Madrid op schema voor een derde opeenvolgende Europese titel en vierde in vijf seizoenen. Real Madrid tenue 2017/18 goedkoop met hoge kwaliteit en snelle levering!

Europa's meest succesvolle club met 12 trofeeën, Madrid speelt de finale in Kiev tegen Liverpool of Roma, die het op donderdag (AEST) in Italië moet opnemen. Liverpool won de heenmatch thuis met 5-2. Je kunt ook voetbaltenue Real Madrid kind kopen om je steun te tonen.