Barcelona wint opnieuw de King's Cup-titel

Lionel Messi en Luis Suarez inspireerden Barcelona tot wat zeker het eerste deel zal zijn van een dubbele thuismatch dit seizoen terwijl ze zaterdag met 5-0 van Sevilla hapten om de Copa del Rey te winnen. voetbalshirts kopen online winkel.

Messi had een keer gescoord en Suarez twee keer eerder, zelfs de helft van het fluitsignaal had de Wanda Metropolitano opgeblazen, terwijl de sublieme Andres Iniesta en Philippe Coutinho later de vernedering van Sevilla samenvoegden. Als u de fans van Barcelona bent, kunt u ook Barcelona tenue 2017/18 goedkoop kopen om uw steun te betuigen.

Het opwindende scherm van Barca levert hen hun 30e triomf in deze competitie op en vierde op rij, nadat ze in elk van de afgelopen vijf jaar de finale hebben bereikt.

Maar ondanks de knuffels en high-fives aan het eind, worden de echte vieringen op het ijs gezet tot aanstaande zondag, wanneer de overwinning op Deportivo La Coruna de kant van Ernesto Valverde zal bevestigen als La Liga-kampioen. voetbaltenue Barcelona kind met hoge kwaliteit en snelle levering!