Afhankelijk van Messi is het erg gevaarlijk voor Argentinië

Gabriel Batistuta heeft gewaarschuwd dat Argentinië niet op Lionel Messi kan vertrouwen tijdens de FIFA World Cup Russia ™ 2018, zoals ze dat in hun kwalificatiewedstrijden zo overvloedig hebben gedaan. goedkope voetbalshirts of online verkoopshop.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

"Messi is een speler die in elk team kan spelen", zei Batistuta. "Ik zou hem altijd in mijn team willen hebben, maar afhankelijk van een speler lijkt mij niet eerlijk, want met het niveau van de nationale teams die we tegenkomen tijdens het WK, is het afhankelijk van een speler erg gevaarlijk. "Je kunt ook Argentinië tenue WK 2018 kopen om je steun voor hen te tonen.

Te veel vertrouwen op Messi is niet het enige probleem waar coach Jorge Sampaoli een oplossing voor moet vinden. Niemand heeft de eigen positie van de spits gemaakt, met onder andere Sergio Aguero, Dario Benedetto, Gonzalo Higuain, Mauro Icardi en Lautaro Martinez. Je kunt ook Messi tenue kopen in onze winkel.

Goedkope Voetbaltenues Argentinië Elftal WK 2018 Lionel Messi 10 Thuisshirt