goedkope voetbalshirts/voetbaltenue Mohamed Salah Egypte/Liverpool 2018 te koop online shop

Er is maar één Mohamed Salah. De Egyptenaar, die dit seizoen stormenderhand in de Premier League heeft gestaan, met maar liefst 29 doelpunten en negen assists, was de man van het moment toen Liverpool Manchester City knock-out sloeg uit de Champions League. voetbalshirts kopen online winkel kopen.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Salah was de ster van de show in de eerste etappe van de kwartfinale, vorige week, waar hij de score opende voordat hij zijn teamgenoot Sadio Mane assisteerde om er drie te maken - de Reds in de best mogelijke positie brengen in de return armatuur bij de Etihad. Je kunt Liverpool tenue 2017/18 goedkoop ook kopen om je steun te tonen.

En hij was ook de ster van de show in de tweede etappe; het overwinnen van een liesblessure om terug te keren naar Liverpool en het belangrijkste wegdoel te behalen om de harten van Manchester City te breken en zijn zijde naar dromenland te sturen. Wereldbeker 2018 komt eraan, waarom koopt u geen Egypte tenue WK 2018 om uw steun aan Mohamed Salah te tonen.

Goedkope Voetbaltenues Egypte Elftal WK 2018 Mohamed Salah 14 Thuisshirt