Panama onthulde WK 2018 voetbalshirts

New Balance heeft Panama nieuwe thuis- en uitshirt onthuld voor het komende Wereldkampioenschap 2018. Panama's nationale vogel, de harpij-adelaar, het volkslied en de skyline van Panama City dienen als ontwerpinspiratie voor de nieuwe kits van Los Canaleros. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

De hometrui is in Panama's klassiek rood, met witte rand op de wishbone-vormige kraag. Een ton-sur-ton donkerrood chevronpatroon vult de voorkant van de trui, geïnspireerd door de skyline van Panama's nationale vogel en hoofdstad. De binnenste kraag op beide truien heeft "Alcanzamos Por Fin La Victoria," (We hebben eindelijk de Overwinning bereikt) van het Panamese volkslied geschreven over de nek van de rug. U kunt ook Panama tenue WK 2018 kopen in onze winkel.

Panama's uitshirt weerspiegelt het ontwerp van het huis, maar is wit met blauwe en rode details. De schouders en mouwen zijn blauw, net als de rand op de kraag. Het chevron-ontwerp aan de voorkant is ook blauw, met een rood New Balance-logo op de rechterborst tegenover de top. Goedkope WK 2018 voetbalshirts met hoge kwaliteit en snelle levering!