goedkope Spanje elftal shirt WK 2018 voetbalshirts/voetbaltenue online kopen

Spanje trekt in de zomer van 2018 naar Rusland op zoek naar hun tweede wereldbeker-titel en ze hebben de geheel nieuwe kit voor de gelegenheid uitgebracht. Je kunt ook goedkope WK 2018 voetbalshirts kopen om je steun voor je favoriete team te tonen.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

In een dramatische afwijking van hun vorige thuiskit, heeft de nieuwe editie van Spanje een geometrisch patroon dat verticaal langs de rechterkant van de voorkant van de trui loopt. De kleuren in het patroon zijn geel, blauw en rood, die overvloeien in het basisrood van de rest van het shirt. Terwijl de vorige thuisshirt uit Adidas 'beroemde drie strepen aan beide kanten van de romp bestond, zijn ze naar de schouders van het nieuwe shirt gemigreerd. Spanje tenue WK 2018 te koop online winkel.

Mogelijk geïnspireerd door de lichtblauwe truien van Spanje uit het verleden, is de nieuwe Spanje 2018 World Cup away-kit 'Halo Blue', wat een zeer lichte, bijna witte grijstint is. Adidas combineert deze basiskleur met opvallende felrode applicaties. Het unieke shirt van het 2018 uitshirt van Spain World Cup completeren is een op de jaren 80 geïnspireerde all-over grafische print. Je kunt ook Spanje tenue kind kopen in onze winkel.

Spanje Elftal Voetbaltenue Kind WK 2018 Thuisshirt