Zidane hoopt Juventus in Champions League te vermijden

Real Madrid-coach Zinedine Zidane zei dat hij Juventus liever had vermeden tijdens de Champions League-trekking van vrijdag vanwege zijn gehechtheid aan de Italiaanse gigant waar hij vijf gelukkige jaren doorbracht. goedkope voetbalshirts te koop online shop.

Gevraagd naar zijn vroegere kant die ze in de finale vorig jaar zagen verslaan, legde Zidane dat uit; "Ik zie Juventus net zo sterk als vorig jaar, ze zijn zeer competitief, het zal een heel moeilijke wedstrijd worden." Natuurlijk, als je de fans van Juventus bent, kun je ook Juventus tenue 2017/18 goedkoop kopen om je steun te betuigen.

Hij ging verder door dat te verklaren; "Ik heb vijf jaar in de club doorgebracht en telkens wanneer ik tegenover ze sta, brengt het grote emoties teweeg. Ik had graag willen voorkomen dat ik ze om zoveel redenen moest spelen, maar de trekking heeft ons er opnieuw tegenin gebracht. Nogmaals, ik zal alles wat er in het verleden is gebeurd opzij moeten zetten, hoewel ze altijd een speciale plaats in mijn hart zullen hebben. " voetbaltenue Juventus kind met hoge kwaliteit en snelle levering!