Frankrijk elftal voetbalshirts voor WK 2018

Het WK van 2018 komt eraan en veel nationale teams hebben hun Goedkope WK 2018 voetbalshirts gelanceerd. En de Franse nationale trui van het team voor het WK 2018 is ook gelekt. Laten we nu eens kijken.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Geproduceerd door Nike, het Frankrijk 2018 huisuniform markeert een terugkeer naar een meer traditionele uitstraling, inclusief witte shorts, rode sokken een donkere basiskleur. De thuis- en uitwedstrijd Jersey 2018 worden in maart uitgebracht. Frankrijk tenue WK 2018 te koop online winkel.

De France 2018 World Cup away-kit introduceert een unieke look met een opvallende grafische print over het gehele ontwerp, geproduceerd door Nike. De trui uit Frankrijk komt samen met het nieuwe thuisshirt en zal naar verwachting vanaf maart verkrijgbaar zijn. U kunt ook Frankrijk shirt kind om uw steun te tonen.

Net als het vorige uitshirt uit Frankrijk is het wisselconfituur 2018 World Cup France overwegend wit. In feite zijn de kleuren van het thuisshirt (Obsidiaan en wit) nodig en worden deze teruggedraaid.