Manchester United bereidt een bod van £ 176 miljoen voor op Real Madrid-ster Isco

Manchester United zou een ongelooflijke bieding kunnen doen voor Real Madrid-ster nummer 22 goedkope voetbalshirts eigenaar Isco. Volgens een rapport van de Spaanse outlet is Don Balon United bereid een verbluffende £ 176 miljoen te bieden om de Spaanse middenvelder naar Old Trafford te lokken.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Het rapport suggereert ook dat Isco een verbazingwekkende £ 17,6 miljoen per seizoen zou verdienen. Men gelooft zelfs dat Mourinho al contact heeft opgenomen met de spelersvertegenwoordigers in een poging om zijn diensten aan het einde van het seizoen veilig te stellen. Real Madrid tenue 2017/18 goedkoop te koop online shop.

Isco heeft het dit seizoen moeilijk gevonden om zich aan Real Madrid-zijde te vestigen, en hoewel aangenomen wordt dat de speler openstaat voor een overstap van de club, wordt aangenomen dat hij een verbluffende £ 616m-vrijvalclausule in zijn contract heeft. Je kunt ook voetbaltenue Real Madrid kind kopen om je steun te tonen.

La Liga Voetbalshirts Real Madrid 2017-18 Thuisshirt