Barcelona's 29 wedstrijden ongeslagen record afgesloten door Espanyol

Nummer 10 voetbalshirts kopen eigenaar Lionel Messi miste een penalty in de wedstrijd Barcelona verloor 1-0 van Espanyol en eindigde een ongeslagen reeks van 29 wedstrijden in alle competities.

Messi zag zijn schotschop gered door Diego Lopez voordat Espanyol sub Oscar Melendo twee minuten voor tijd in de eerste etappe van hun Copa del Rey kwartfinale een onvergetelijke winnaar scoorde. Barcelona tenue 2017/18 goedkoop te koop online shop.

Barcelona ging het spel in op de rug van een indrukwekkende comeback overwinning op Real Sociedad in La Liga en enthousiast om hun ongeslagen run uit te breiden naar 30 wedstrijden. Maar Melendo's late heldendaden zorgden voor een onvergetelijke 1-0 overwinning voor de gastheren, hun eerste sinds Barcelona sinds 2009. voetbaltenue Barcelona kind met een hoge kwaliteit en snelle levering!

Barcelona had sinds 2009 niet meer verloren tegen Espanyol en dit was hun eerste nederlaag van hun lokale rivalen in de beker sinds 1970. De laatste wedstrijd die ze verloren hadden in een wedstrijd was in de Spaanse Super Cup op 16 augustus aan Real Madrid.