Manchester City vestigde nieuwe records in Premier League

Manchester City kwam van achteren om drie punten te scoren tegen Huddersfield en zette een paar nieuwe Engelse topvliegtekens in het proces. voetbalshirts kopen online shop.

De overwinning zorgde er ook voor dat ze 37 van een mogelijke 39 punten haalden uit hun eerste 13 Premier League-wedstrijden van de campagne. Dat tempo is beter dan welke club in de geschiedenis van de Premier League dan ook en verbindt de top van de Engelse topvlucht met Liverpools vlucht in het seizoen 1990-91. je kunt ook Manchester City tenue 2017/18 goedkoop kopen om je steun te betuigen.

En de comeback bleek ook een streak breaker. Na de pauze kwam City onder vuur te liggen omdat ze een uitwedstrijd in de Premier League niet hadden gewonnen toen ze sinds april 1995 achterbleef tegen Blackburn Rovers, nadat ze 96 keer hadden gefaald sinds de confrontatie met Ewood Park. voetbaltenue Manchester City kind met hoge kwaliteit en snelle levering!

Maar het was gewoon weer een teken voor City om te verslaan toen ze hun achtpuntsvoordeel herstelden ten opzichte van rivalen Manchester United aan de top van de Premier League-tafel.