Zwitserland nieuwe thuisshirt voor de WK 2018

Zwitserland 0-0 gelijkspel Noord-Ierland kwalificeert zich voor de World Cup. In het spel zien we de Zwitserse speler een nieuwe goedkope voetbalshirts dragen. Dit is de nieuwe thuistrui voor Wereldbeker 2018, gemaakt door Puma.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

De nieuwe Puma Switzerland 2018-kit is gebaseerd op een soortgelijk sjabloon als het nieuwe voetbalshirt uit Italië 2018 en combineert de traditionele rode en witte kleuren van het land. De voorkant van de nieuwe thuiskit van Zwitserland 2018 heeft een uniek ontwerp dat de topografie van het bergachtige landschap van Zwitserland laat zien. voetbalshirt Zwitserland te koop online shop.

Het Zwitserse kruis, de SFV-top en het PUMA Cat-logo verschijnen in wit op de borst om te contrasteren met de rest van de kit. Een ander Zwitsers kruis is te vinden aan de binnenkant van de kraag. Het rechterdeel van het kruis bevat het woord "Zwitserland" in alle vier de landstalen van het land. Zwitserland shirt kind met hoge kwaliteit en snelle levering!