Raiola: Zlatan Ibrahimovic kan nog 5-6 jaar spelen

Raiola zei dat zijn cliënt Zlatan Ibrahimovic is sterker dan ooit, en hij gelooft nummer 10 voetbalshirts kopen eigenaar Ibrahimovic kan spelen voor nog eens vijf of zes jaar.

Ibrahimovic is momenteel in de zijkant van een blessure dat sommige mensen die aanvankelijk bang waren, zijn carrière zouden kunnen beëindigen. Maar de Zweden zal binnenkort terugkeren naar actie en wanneer hij dat doet, zal Raiola sterker zijn dan ooit. Manchester United tenue 2017/18 goedkoop te koop online.

Ibrahimovic is opnieuw ingeschreven voor Manchester United op een eenjarig contract in de zomer na zijn debuut seizoen in Engeland, waarin hij 28 doelpunten scoorde in 46 wedstrijden.

'Hij heeft zoveel in hem. Ik denk minimaal nog vijf of zes jaar. Ik zal hem niet laten stoppen, hij moet nu voor mij werken. Ik heb al meerdere jaren voor hem gewerkt. Nu is het mijn beurt. Mijn kinderen zijn volwassen en ik heb geld nodig. 'Zei Raiola.