Manchester United maakt nieuw bod voor Griezmann

Diego Costa's terugkeer naar Atletico Madrid heeft naar verluidt de aanmoediging van Manchester United gegeven in hun streven naar nummer 7 Atletico Madrid tenue 2017/18 goedkoop eigenaar Antoine Griezmann.

Volgens Mark Ogden van ESPN.co.uk betekent de aankomst van Costa dat het waarschijnlijker is dat Atletico bereid is om in Griezmann te betalen in een potentiële € 100 miljoen (£ 88 miljoen) deal. Zoals vermeld in het rapport, waren de Rode Duivels graag in de zomer van de France International, maar een transfer kon niet worden afgerond. Atletico Madrid tenue Griezmann te koop online shop.

Bronnen in United waren er voorzichtig van om in de zomer te dringen dat hun belangstelling in Griezmann eerder werd gelegd dan op het einde, met als doel de deur open te maken voor een vernieuwde beweging zonder de speler te verzetten.

En van zijn kant stelde Griezmann zich alleen voor een nieuw contract in Atletico nadat hij ervoor had gezorgd dat de clausule van € 100 miljoen in zijn vorige overeenkomst onveranderd bleef.